Over hof van heusden

Hof van Heusden
Al bijna 20 jaar en begrip in Heusden en omgeving!

Deze Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel is een ware parel binnen de muren van de prachtige oude vestingstad Heusden. De uitstraling past dan ook bij de steekwoorden van het logo.

Vers! Puur! Ambachtelijk!

Dat ze weten waar ze mee bezig zijn blijkt uit alles.

Dagelijks worden dagverse groente en fruit, vlees en vleeswaren, kaas en zuivel, en tal van andere versproducten aangeleverd. Hierdoor kunt u van de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten genieten.

Gepassioneerd en enthousiast werken Theo en Petri Nieuwenhuis dagelijks in hun eigen zaak.

In de vroege morgen worden de groenten vers voor u gesneden, de aardappels geschild, de maaltijden en salades bereid. Ondertussen wordt niet vergeten de soep door te roeren…. Heeft u meer zin in een heerlijke salade, een schaaltje tapas of olijven? Ook daarvoor bent u bij deze specialiteitenwinkel aan het juiste adres. Terwijl u altijd wel iets lekkers kunt proeven, kunt u rustig uw keuze maken voor het juiste stukje vlees voor bij uw maaltijd, of alvast de vleeswaren voor op de boterham uitkiezen. Een stukje kaas, droge worst of  iets anders voor bij de borrel, of een heerlijk stuk vers fruit voor tussendoor hoeft niet te ontbreken!

Om verder maar te zwijgen over de aantrekkelijk gepresenteerde noten, zuidvruchten en chocoladeproducten.

U kunt uw hart ophalen wat betreft de vele specialiteiten en delicatessen die een ruime plaats hebben veroverd binnen het assortiment bij Hof van Heusden. Voor een geschenk hoeft u ook niet verder op pad!

 

Om hun winkel te completeren heeft Hof van Heusden een breed assortiment (biologische) kruidenierswaren, delicatessen en specialiteiten. Tevens zijn ze afhaalpunt van Ekoplaza.

Ook heeft deze Foodspecialiteitenwinkel haar eigen Private Label specialiteiten.

Ambachtelijke streekproducten naar origineel recept!

Kortom; Voor al uw dagelijkse boodschappen bent u bij Hof van Heusden aan het juiste adres.

Een bezoek aan deze gecertificeerde foodspecialiteitenwinkel loont zeker de moeite.

Theo en Petri zullen u warm onthalen!

DIT ZIJN WIJ