Biologisch & Ekoplaza

Kleine kinderen worden groot. Kleine categorieën worden ook groot!

Hof van Heusden schenkt veel aandacht aan, en heeft veel liefde voor biologisch. Wij willen u ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Wij geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is. Daarom vind u deze producten in onze speciaalzaak. Wekelijks groeit ons aanbod, en inmiddels kunt u vrijwel al uw dagelijkse boodschappen ook biologisch bij ons doen.

Passend bij onze visie willen we dat iedereen kan genieten van een gezonde, (biologische) leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat de biologische producten die wij verkopen ook daadwerkelijk 100% biologische gecontroleerd zijn en dat de boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs hebben ontvangen. Zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te blijven leveren. 

Omdat wij nog niet het gehele assortiment biologische producten kunnen aanbieden, werken wij samen met Ekoplaza. Als afhaalpunt van deze winkelketen kunt u online uw boodschappen doen en het op elke gewenste dag ophalen bij Hof van Heusden! Hand in hand, Hof van Heusden en Ekoplaza; voor uw biologische leefstijl.

www.ekoplaza.nl/vestigingen/heusden-vesting2

WhatsApp Image 2020-01-25 at 13.59.31